0561 - 441 806Meidoornstraat 33, 8397 GV De Blessedirectie.dorpsschooldeblesse@comprix.nl

Woensdagmiddag 3 april stond in het teken van schoolvoetbal. Kampioenschap van Weststellingwerf, OBS Dorpsschool De Blesse deed mee aan de recreatiepoule en was ingedeeld in poule A. 

De coaches waren deze middag Erwin, Roos en Ingmar. Voor de eerste wedstrijd werd het tactisch strijdplan besproken en de opstelling gemaakt. Keep Levy, verdedigers Sterre, Sterre, Davyna en Lars. Op het middenveld Lana, Boaz en Sil en Myrthe en Hielke in de spits. 

De eerste wedstrijd was nog een beetje wennen en het bleef 0-0. Het eerste punt was binnen. De tweede wedstrijd ging als een speer en door doelpunten van Boaz eindigde deze wedstrijd in 3-0. Het hele team speelde erg goed samen. De derde wedstrijd was lang spannend, maar door doelpunten van Boaz en Sill werd ook deze wedstrijd gewonnen met 2-0. Levy en de verdedigers opnieuw geen tegendoelpunten, voortreffelijk gedaan! 

De laatste wedstrijd ging om de eerste plaats. Nummer 1 in de poule De Lamer tegen nummer 2 De Blesse. Spanning op de koppies en vol goede moed gingen ze de strijd aan. Helaas was de tegenstander erg goed en waren wij niet bij machte om de winst te pakken. Helaas met 4-0 verloren. Teleurstelling bij De Blesse, maar ze mogen absoluut trots zijn op de prestatie. Wij hadden een erg leuk sportief team die onderling goed met elkaar om zijn gegaan. 

Na afloop nog een lekker ijsje en vaantje als aandenken. Mooie middag om op terug te kijken en weer een ervaring rijker. 

Groetjes Ingmar 

 

Geplaatst op: 04 April 2024

terug